субота, 5 червня 2010 р.

ТРАКТОР


Сьогодні состерігав картину, як у дворі трактор копав траншею - черговий раз розрили (на 10 метрів далі ніж 3 місяці тому :):):) )
Але суть цього посту не в тому, справа в тому, що ми звикли уявляти ТРАКТОР, як один із тих брудних механізмів які випускають із свого чрева кучу шуму і диму. На цей раз це був трошки інший трактор - гарний жовтий імпортний трактор, який працював доволі швидко і не так шумно (Не зовсім тихо, але...).
Так от, трактор закінчив роботу, а я в цей час був біля вікна. я розмовляв по телефону але замітив, як шофер трактора почав витирати його тряпочкою у всіх всіх ВСІХ містах. Склалось враження, що для шофера це не трактор, а Ролс-Ройс. більше того - він робив це протягом 30-40 хвилин, витираючи не тільки крила, корпус, сходинки, але і сам агрегат ковш і диски.
Чесно кажучи я таке ще не бачив, але такий підхід до роботи мене настільки вразив, що я не міг цим не поділитись із вами. Якби всі люди так трепетно відносились до роботи та до свого місця роботи, то всі б ми жили дуже добре.
Все таки,головне ж - відношення!!!!!!!!!!!