субота, 5 червня 2010 р.

ТРАКТОР


Сьогодні состерігав картину, як у дворі трактор копав траншею - черговий раз розрили (на 10 метрів далі ніж 3 місяці тому :):):) )
Але суть цього посту не в тому, справа в тому, що ми звикли уявляти ТРАКТОР, як один із тих брудних механізмів які випускають із свого чрева кучу шуму і диму. На цей раз це був трошки інший трактор - гарний жовтий імпортний трактор, який працював доволі швидко і не так шумно (Не зовсім тихо, але...).
Так от, трактор закінчив роботу, а я в цей час був біля вікна. я розмовляв по телефону але замітив, як шофер трактора почав витирати його тряпочкою у всіх всіх ВСІХ містах. Склалось враження, що для шофера це не трактор, а Ролс-Ройс. більше того - він робив це протягом 30-40 хвилин, витираючи не тільки крила, корпус, сходинки, але і сам агрегат ковш і диски.
Чесно кажучи я таке ще не бачив, але такий підхід до роботи мене настільки вразив, що я не міг цим не поділитись із вами. Якби всі люди так трепетно відносились до роботи та до свого місця роботи, то всі б ми жили дуже добре.
Все таки,головне ж - відношення!!!!!!!!!!!

неділя, 18 квітня 2010 р.

Посилання на вулкан

Шановні мої читачі!
Я розумію, що вас поки не багато, але хотів поділитись з вами тим, що вразило мене. це є не тільки наслідком певних змін на планеті, але і може бути причиною... багатьох ще невідомих фактів.
Мова іде про виверження вулкану в Ісландії. Його наслідки ще не зовсім вивчені як я розумію.

Давайте відслідковувати інші події цього явища.

Чекаю коментарів.

середа, 17 березня 2010 р.

Starting my blog


Hi!

The reason I start doing this is to share some thoughts about my vision of life and role of supermatural in it. To share with maybe of some ideas and to have responds from you.
This was not created just for my own satisfaction, but to have and receive some influence on owr visions of existencе.